POLITYKA PRYWATNOŚCI

Polityka prywatności Firma numerow-komorkowych.info cieszy się, że korzystają Państwo z naszej strony i są zainteresowani naszymi usługami. Bardzo poważnie traktujemy ochronę Państwa danych osobowych i przestrzegamy surowych zasad określonych w ustawie o ochronie danych osobowych, ze szczególnym uwzględnieniem ustawodawstwa Unii Europejskiej o ochronie danych osobowych. Niniejsze oświadczenie dotyczy wyłącznie witryny internetowej numerow-komorkowych.info i nie ma zastosowania do witryn internetowych innych dostawców, do których prowadzą linki z witryny numerow-komorkowych.info Informacje o zasadach ochrony danych osobowych innych dostawców można znaleźć w ich witrynach internetowych. Zapewniamy, że gromadzenie, przetwarzanie i wykorzystywanie Państwa danych osobowych przebiega przy ścisłym przestrzeganiu wszelkich przepisów dotyczących ochrony danych osobowych i zgodnie z wyżej wymienionymi ustawami. Poniżej znajdą Państwo szczegółowe wyjaśnienia, jakie dane są gromadzone do jakich celów. Dane osobowe Dane osobowe to wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej. Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez numerow-komorkowych.info wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją naszymi serwerami. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie). W ramach użytkowania naszych stron internetowych pobieramy następujące dane nieosobowe: – adresy IP z informacjami o czasie – statystyczne informacje, np. typ przeglądarki – system operacyjny, URL, z którego zostali Państwo przekierowani na stronę numerow-komorkowych.info – data, czas – odwiedzane strony – czas trwania korzystania z tych stron, jak i częstotliwość korzystania z nich Dane te jednak nie są używane w jakimkolwiek odniesieniu do danej osoby, lecz służą wyłącznie do celów analizy statystycznej anonimowych zestawów danych. Wykorzystywanie danych w aplikacjach firmy numerow-komorkowych.info Firma numerow-komorkowych.info wykorzystuje komentarze i oceny pozostawiane na platformie numerow-komorkowych.info do oceny numerów telefonicznych przy użyciu aplikacji. W trakcie tego procesu nie są wykorzystywane ani zapisywane żadne dane osobowe autorów komentarzy, Pozostawione komentarze i wynikające z nich oceny służą jedynie do klasyfikacji numerów telefonów. Aplikacje są obsługiwane w oparciu o te dane przez firmę numerow-komorkowych.info i strony trzecie, pozostające w stosunku umownym z firmą numerow-komorkowych.info . Polityka stosowania cookies Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi, które identyfikują Twój komputer na naszym serwerze jako unikalnego użytkownika podczas odwiedzania niektórych podstron. Są one przechowywane przez przeglądarkę internetową na dysku twardym Twojego komputera. Ciasteczka mogą być używane do rozpoznania Twojego adresu protokołu internetowego (adres IP) i oszczędzają Twój czas, kiedy chcesz wejść lub jesteś na Stronie. Możesz wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej obsługę ciasteczek, lecz to ograniczy Twoje korzystanie ze Strony. Zapewniamy, że korzystanie z ciasteczek nie jest związane z gromadzeniem osobistych lub prywatnych danych i jest wolne od wirusów. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o ciasteczkach, wejdź na https://www.allaboutcookies.org lub jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat usuwania ich z Twojej przeglądarki internetowej, wejdź na https://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html. Korzystanie z Google Analytics Strona korzysta z Google Analytics, serwisu analityki internetowej udostępnionego przez Google Inc. (“Google”). Google Analytics używa ciasteczek, które są małymi plikami tekstowymi zapisanymi na Twoim komputerze w celu umożliwienia przeanalizowania sposobu korzystania ze Strony. Informacje generowane przez ciasteczka na temat korzystania ze Strony (łącznie z adresem IP) będą przekazywane i przechowywane przez Google na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystać z tych informacji w celu oceny korzystania ze Strony, tworzenia raportów dotyczących aktywności na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na stronach i korzystaniem z Internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli jest to wymagane prawnie, lub jeżeli osoby trzecie przetwarzają te informacje na zlecenie Google. Google nie będzie łączyć adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi przechowywanymi przez Google. Możesz zablokować korzystanie z ciasteczek, wybierając odpowiednie ustawienia w Twojej przeglądarce internetowej, jednak pamiętaj, że jeśli to zrobisz, możesz nie być w stanie korzystać ze wszystkich funkcji Strony. Korzystając ze Strony, wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez Google w sposób i w celach określonych powyżej. Dalsze informacje na temat polityki prywatności Google można znaleźć tutaj Korzystanie z Google AdSense / DoubleClick Nasza strona internetowa korzysta z Google AdSense, który jest Webeanzeigedienst Google Ireland Limited z siedzibą w Gordon House, Barrow Street, Dublin 4. Zgodnie z § 2.6 zasad Google Adsense, które w https://www.google.com/adsense/localized-terms są dostępne, oznajmiać następujące być ubezpieczony -bez prawdziwości tego stwierdzenia: Jeśli Google AdSense na tej internetowej Reklama na, mogą potencjalnie zaoszczędzić Twoja przeglądarka przesłała Google lub trzeci ciasteczko firmy lub WebBacons. Informacje generowane przez cookie i WebBacon mogą być odczytywane i przetwarzane przez Google lub osób trzecich. Google korzysta z informacji uzyskanych w ten sposób do przeprowadzenia oceny wzorców użycia w odniesieniu do reklam AdSense. Możesz zapobiec ciasteczka przed przechowywane na dysku twardym i na wyświetlaczu WebBacons. Musisz wybrać w preferencji twojej “cookies”. Odpowiednie ustawienia można znaleźć w instrukcji obsługi przeglądarki używanej przez Ciebie. Proszę wziąć pod uwagę także tutaj w Polityce prywatności Google na: https://www.google.com/intl/pl/policies/privacy/ Prawo do informacji Mają Państwo prawo do uzyskania w dowolnym momencie informacji o danych zgromadzonych na swój temat. Jeśli będą Państwo mieć jakiekolwiek pytania dotyczące niniejszego oświadczenia o ochronie danych osobowych albo zechcą Państwo uzyskać dodatkowe informacje o dowolnym jego punkcie, mogą się Państwo kontaktować z naszą osobą odpowiedzialną za ochronę danych osobowych, przesyłając e-mail na adres: contact@numerow-komorkowych.info (należy zastąpić AT przez @). Prawo do usuwania komentarzy na temat numeru telefonu Każdy użytkownik witryny numerow-komorkowych.infol może pozostawiać komentarze o dowolnym numerze telefonu. Te komentarze odzwierciedlają opinie ich autorów, a nie opinie numerow-komorkowych.infol, na temat konkretnych numerów. W związku z tym stworzyliśmy możliwość usuwania komentarzy. Pod każdym komentarzem umieściliśmy pole „Zgłoś komentarz jako SPAM”. Jedno proste kliknięcie tego przycisku powoduje usunięcie komentarzy dotyczących danego numeru.